Moderní trendy v bankovnictví se zaměřením na komunikační a distribuční kanály - Čížek, Martin (2012)
Tato diplomová práce se zabývá moderními distribučními a komunikačními kanály v bankovnictví. Snahou je ukázat jednotlivé možnosti a překážky vybraných distribučních kanálů. Nalézt potenciál a odhadnout vývoj těchto kanálů do budoucna. Cílem práce je dále poskytnout poznatky, jak by se v tomto segmentu měly banky zachovat, pokud chtějí být konkurenceschopné, respektive získat alespoň počáteční konkurenční výhodu.