Moderní trendy v bankovnictví se zaměřením na komunikační a distribuční kanály - Čížek, Martin; Křížek, Tomáš; Pumprová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato diplomová práce se zabývá moderními distribučními a komunikačními kanály v bankovnictví. Snahou je ukázat jednotlivé možnosti a překážky vybraných distribučních kanálů. Nalézt potenciál a odhadnout vývoj těchto kanálů do budoucna. Cílem práce je dále poskytnout poznatky, jak by se v tomto segmentu měly banky zachovat, pokud chtějí být konkurenceschopné, respektive získat alespoň počáteční konkurenční výhodu.
Vedoucí práce: Tomáš Křížek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses