Zdroje financování bydlení v ČR - Homola, Jakub; Toth, Petr, 1962-; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Práce systematicky klasifikuje a stručně charakterizuje všechny dostupné zdroje financování bydlení pro domácnosti v ČR. Jakožto na hlavní cíl se práce zaměřuje na hodnocení nákladovosti, a to jak úvěrů na bydlení, tak na hodnocení nákladovosti celkových řešení financování bydlení, která kromě úvěrů zahrnují i použití vlastních zdrojů, daňových úspor, státních podpor a dotací. Práce obsahuje analýzu 4 používaných metod hodnocení nákladovosti úvěrů na bydlení a dvě vlastní inovativní metody, které nevykazují slabé stránky používaných metod, při zachování všech silných stránek. Cíl práce je splněn sestavením obecné metody pro nalezení celkového řešení financování bydlení s nejnižšími ekonomickými náklady.
Vedoucí práce: Petr Toth
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses