Analýza využívání moderních fundraisingových a marketingových nástrojů v činnosti vybraných pražských divadel - Horák, Josef; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se věnuje možnostem financování divadel. Teoretická část popisuje faktory, které mají na možnosti financování vliv -- postavení divadla v moderní společnosti, typologii, a legislativu. Dále rozebírá možnosti financování se zaměřením na méně používané nástroje. Praktická část je věnována případovým studiím dvou pražských divadel s právní formou obecně prospěšné společnosti -- Činoherního klubu a Divadla Archa.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses