Finanční analýza a finanční plán společnosti STROJÍRNY POLDI, a.s. - Čermák, Martin; Hrdý, Milan; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce si klade za cíl provést finanční analýzu Strojíren Poldi, a. s., z pohledu externího analytika za období 2006 - 2010, dále provést komparaci se skupinou vybraných podniků ze stejného odvětví (třída CZ NACE 2815) a nastínit možný krátkodobý finanční plán. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. Metodická část vymezuje a popisuje použitý teoretický aparát a vytváří tak základ pro finanční analýzu. V druhé, stěžejní části je provedena finanční analýza a na základě jejích výsledků jsou Strojírny Poldi srovnány se zvolenými podniky z odvětví. Poslední část je věnována nástinu krátkodobého finančního plánu společnosti.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses