Fotovoltaika – novodobý krajinný prvek v ČR - Tuhý, Vít; Kouba, Vojtěch, 1983-; Šulcová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce se věnuje výrobě elektrické energie z fotovoltaických zdrojů na území ČR nejen z hlediska ekonomického a legislativního, ale zároveň ji hodnotí z prostorového a krajinného pohledu. Hlavním cílem práce je rozlišit mezi velkými solárními parky a drobnými aplikacemi a popsat metody jejich posuzování v rámci umisťování do prostoru. Práce je doplněná o příklady konkrétních projektů, pomocí kterých vybrané hodnocené charakteristiky demonstruje.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses