Ocenění podniku Falco - Profistav s.r.o. - Žahourková, Michaela; Mařík, Miloš, 1947-; Goldscheidová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem práce je nalézt tržní hodnotu oceňovaného podniku k 1.1.2010 a poskytnout tak majiteli podniku podpůrný podklad pro rozhodování o budoucnosti. V práci jsou postupně zpracovány Finanční analýza, Strategická analýza, Analýza a prognóza generátorů hodnoty, Finanční plán a Ocenění podniku. Vzhledem k tomu, že nelze předpokládat nekonečné trvání podniku, jsou k ocenění použity metody Amortizační hodnoty a Likvidační hodnoty.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses