Analýza příjmů a výdajů Státního fondu dopravní infrastuktury - Laudát, Vojtěch; Ochrana, František, 1952-; Špinerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce si klade za cíl poskytnout ucelený přehled o příjmech a výdajích Státního fondu dopravní infrastruktury v letech 2006-2010, a prozkoumat systém kontroly výdajů v tomto fondu. Nejdříve teoreticky vysvětluje pojem "fond" a seznamuje nás s mimorozpočtovými fondy v ČR. Následuje popis struktury samotného SFDI a poté seznámení s teorií kontroly veřejných výdajů. Dále jsou zmíněny skutečné typy a druhy kontrol výdajů u SFDI. V druhé polovině jsou podrobně rozebrány příjmy a výdaje po jednotlivých letech v období 2006-2010.
Vedoucí práce: František Ochrana
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses