Finanční analýza a finanční plán Kostečka Group spol. s r. o. - Doucha, Radek (2012)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza a finanční plán Kostečka Group spol. s r. o." je rozdělena na dvě hlavní části a zabývá se vyhodnocením a interpretací finančního zdraví společnosti mezi lety 2006 až 2010. V první části je na základě vzorců popsána metodika výpočtů jednotlivých ukazatelů a jejich význam pro analýzu. Druhá část nejprve představuje analyzovanou společnost, následně jsou zde využity vzorce z metodické části na získání konkrétních výsledků analýzy, které jsou dále porovnány s dvěma konkurenty na trhu. Nakonec je v práci uveden finanční plán společnosti pro rok 2011.