Ocenenie podniku spoločnosti Iveco Czech Republic, a.s. - Šťastný, Tomáš; Mařík, Miloš, 1947-; Jurečka, Jan, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Predmetom tohto znaleckého posudku je ocenenie spoločnosti Iveco Czech Republic, a.s.. Účelom ocenenia je zistenie hodnoty spoločnosti Iveco Czech Republic, a.s.. Ako bázu pre ocenenie som zvolil tržnú hodnotu, ktorá je štandardmi pokladaná za bázu pre oceňovanie väčšiny aktív v trhovo koordinovaných ekonomikách. Túto bázu som zvolil kvôli benefitom, ktoré tržná hodnota poskytuje, podnik spĺňa predpoklad going concern a práve trh považujem za miesto, ktoré najobjektívnejšie priraďuje hodnotu.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses