Stavební úpravy na památkově chráněném objektu včetně konkrétního příkladu - Magnusková, Lucie; Šulcová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce s názvem "Stavební úpravy na památkově chráněném objektu včetně konkrétního příkladu" popisuje problematiku státní památkové péče ve vztahu ke stavebním památkám. Teoretická část bakalářské práce je věnována legislativě České republiky, konkrétně památkovému a stavebnímu zákonu, specifikům památkově chráněných staveb a možnostem financování jejich obnov a problematice chátrání památkových objektů. V praktické části jsou aplikovány poznatky z teoretické části na konkrétním příkladu rekonstrukce Pavilonu v Havlíčkových sadech.
Vedoucí práce: Irena Šulcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses