Daňové reformy v Itálii po roce 2000 - Kotrbáčková, Lucie; Doležalová, Ivana; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce popisuje jednotlivé daňové reformy, které proběhly v Itálii od roku 2000 do roku 2011. Hlavním cílem práce je představit jednotlivé změny, které reformy přinesly a jak proměnily daňový systém až do současnosti. K zhodnocení dopadů reforem bude využito regresní analýzy, kde bude dokázána závislost případně nezávislost daňových příjmů na makroekonomických ukazatelích, dále budou reformy vyhodnoceny na základě vývoje hrubého domácího produktu a daňového zatížení.
Vedoucí práce: Ivana Doležalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses