Dopad zvýšení sazby DPH na vodu - Tomášková, Monika (2012)
Tato Bakalářská práce se zabývá daňovou incidencí v souvislosti se zvýšením snížené sazby DPH v České republice. Cílem této práce je analyzovat a kvantifikovat dopad zvýšení snížené sazby daně z přidané hodnoty ve vodohospodářském odvětví. Dopad daně je kvantifikován na základě změn spotřebitelských cen vody v roce 2011 a v roce 2012.