Analýza znaleckých posudků na ocenění podniku - Gébl, David; Hlaváč, Jiří; Maříková, Pavla, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Smyslem této práce je zmapovat situaci na poli oceňování podniků a majetku na území České republiky s cílem odhalit nejčastější nedostatky při zpracování znaleckých posudků. Pomocí analýzy dostatečně velkého vzorku znaleckých posudků je pak hodnocena kvalita pomocí vhodně zvolených kritérií v kontextu s příslušnými oceňovacími předpisy a národními a mezinárodními standardy. Kritéria hodnocení jsou zaměřena především na ty části posudků, které jsou pro vlastní ocenění stěžejní.
Vedoucí práce: Jiří Hlaváč
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses