Strategická analýza podniku s důrazem na variatní prognózu tržeb - Dezort, David; Mařík, Miloš, 1947-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce je zaměřena především na strategickou analýzu a její variantní řešení podle bází hodnot. Cílem práce je zpracování strategické a finanční analýzy s návrhem dílčích úprav za účelem ocenění k 31.12.2010 pro společnost OHL ŽS, a.s. Dále pak posouzení vybraných metod pro projekce tržeb v rámci oceňování podniku v návaznosti na volbu báze hodnoty. Pro dosažení daných cílů byla provedena finanční a strategická analýza pro objektivizovanou, investiční a tržní bázi hodnoty. Nakonec uvádím shrnutí a doporučení k daným metodám.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses