Finanční analýza firmy PolyComp, a.s. - Holmanová, Barbora (2012)
Tato práce se zabývá finanční analýzou firmy PolyComp, a.s. Nejprve je pozornost věnována metodické části, ve které se charakterizuje finanční analýza, a dále jsou uvedeny metody, které jsou následně použity v praktické části. Rozbor je proveden z výkazů za poslední čtyři roky. Výsledky z praktické části jsou porovnávány s hodnotami ve stejném odvětví. Nakonec je provedeno zhodnocení finanční situace podniku.