Finanční analýza firmy PolyComp, a.s. - Holmanová, Barbora; Bobek, Michal; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce se zabývá finanční analýzou firmy PolyComp, a.s. Nejprve je pozornost věnována metodické části, ve které se charakterizuje finanční analýza, a dále jsou uvedeny metody, které jsou následně použity v praktické části. Rozbor je proveden z výkazů za poslední čtyři roky. Výsledky z praktické části jsou porovnávány s hodnotami ve stejném odvětví. Nakonec je provedeno zhodnocení finanční situace podniku.
Vedoucí práce: Michal Bobek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses