Finanční analýza podniku GZ Digital Media a.s. - Pelc, Tomáš; Bobek, Michal; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu a zjistit finanční zdraví podniku GZ Digital Media a.s. za roky 2007-2010. Dalším cílem je získané hodnoty porovnat s průměrnými hodnotami v odvětví. Nakonec práce obsahuje tříletý finanční plán podniku. Práce je členěna do dvou částí. První část představuje použité metody a uvádí použité vzorce. V druhé části, aplikační, je provedena samotná finanční analýza a porovnání výsledků s odvětvím. Dále je na základě vymezených předpokladů sestaven krátkodobý finanční plán. V práci jsou často používány tabulky, grafy a obrázky, které mají pomoci se zorientovat v dané problematice. V závěru jsou shrnuty a okomentovány dosažené výsledky.
Vedoucí práce: Michal Bobek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses