Délka doktorského studia na Fakultě informatiky a statistiky - Hybšová, Aneta; Malá, Ivana, 1962-; Čabla, Adam, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Předkládaná práce se zabývá analýzou přežití, přesněji Kaplanovým-Meierovým odhadem doby přežití. Podstatná část práce se věnuje problému cenzorovaných dat, která jsou charakteristickým rysem analýzy přežití. Empirická část práce popisuje dobu doktorského studia studentů Fakulty informatiky a statistiky a jejich "přežívání" ve studiu. Pro názornost jsou analyzována nejprve necenzorovaná data a následně celý soubor dat (cenzorovaná i necenzorovaná data).
Vedoucí práce: Ivana Malá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statisticko-pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses