Analýza možností řešení výběru reportingových nástrojů - Hodinka, Pavel; Novotný, Ota, 1971-; Kanda, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce se zabývá výběrem nástrojů sloužících k reportingu a manažerským výstupům pro telekomunikační společnost spadající objemem své činnosti do kategorie malých a středních firem. Teoretická část práce se zaměřuje na obecnou problematiku Business Intelligence, nalezení a sestavení doporučení pro kvalitní reporting a výstupy a také na způsob jak vybrat z široké nabídky správnou variantu odpovídající požadavkům Praktická část popisuje důvody, které vedly konkrétní společnost k potřebě reportingových nástrojů. Sumarizuje potřeby firmy a analyzuje trh potencionálních produktů. Tato část je uzavřena výběrovým procesem, který na základě vytvořených kritérií hodnotí jednotlivé produkty a hledá optimální variantu řešení. Tato práce vznikla na základě teoretických znalostí získaných v průběhu studia, praktických zkušeností a konzultací s odborníky v oblasti reportingu. Zároveň může posloužit při sumarizaci požadavků a pro nalezení možností společnostem, které hledají optimální nástroje pro reporting a výstupy.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses