Optimalizace podnikových procesů a funkcionality informačního systému ve společnosti LIMAL (CZ) s.r.o. - Novák, Michal; Kunstová, Renata, 1962-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato diplomová práce je zaměřena na problematiku optimalizace podnikových procesů v prostředí společnosti LIMAL (CZ) s.r.o. Cílem mé práce je analýza a současných procesů ve firmě a návrh nových postupů, podle kterých budou provedeny nezbytné úpravy jak v informačním systému, tak i v pracovních postupech jednotlivých zaměstnanců. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část popisuje problematiku podnikových procesů, jejich klasifikaci. Dále uvádím možné metody využívané pro optimalizaci podnikových procesů. Navazující praktická část je zaměřena na optimalizaci nejdůležitějších procesů ve společnosti LIMAL (CZ) s.r.o. Nejprve objasním obor činnosti firmy a jeho specifika. Pro lepší pochopení prostředí, ve kterém firma působí, uvádím Porterovu analýzu konkurenčního prostředí. Následuje přehled jednotlivých vnitřních procesů firmy, popis jejich současného stavu a nedostatků, a návrh nového postupu včetně přínosů, které jeho nasazení přinese. Práce poslouží firmě jako zadání pro realizaci potřebných změn v informačním systému a v pracovních postupech zaměstnanců.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses