Automatické rozpoznávání adres elektronické pošty na webových stránkách. - Moravcová, Iva; Tichý, Vladimír, 1953-; Pavlíček, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Práce popisuje důvody pro ochranu emailových adres před jejich automatizovaným rozpoznáváním, které má za cíl nalezení dalších příjemců nevyžádané pošty. Obsahuje popis způsobů, jakými lze tuto ochranu zvýšit a tyto způsoby jsou hodnoceny z hlediska míry ochrany adres a zachování přístupnosti webových stránek. Součástí práce je zjištění současného stavu ochrany adres na stránkách veřejných vysokých škol z hlediska využitých způsobů zápisu. Stav na těchto stránkách je zjišťován pomocí aplikace, která se kromě nalezení adres zaměřuje na zjištění způsobu zápisu na vybraném vzorku stránek. Jednotlivé použité způsoby zápisu adres jsou na základě výsledků aplikace zhodnoceny a jsou uvedena další doporučení pro jejich zlepšení.
Vedoucí práce: Vladimír Tichý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses