Nové přístupy k řízení daňové správy - Postránecký, Tomáš (2011)
Bakalářská práce pojednává o různých způsobech řízení správy daní v členských i nečlenských zemích OECD. V úvodní části jsem se věnoval systémům řízení daňových správ a metodám, jak měřit jejich výkonnost. V další části jsem se pokusil shrnout, jakým způsobem je řízena daňová správa v České republice a v mnou vybraných členských zemích OECD. Nakonec jsem popsal vývoj organizace daňové správy a pomocí mnou vytvořených ukazatelů jsem změřil její výkonnost v průběhu posledních 8 let.