Nové přístupy k řízení daňové správy - Postránecký, Tomáš; Vítek, Leoš, 1970-; Hammer, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce pojednává o různých způsobech řízení správy daní v členských i nečlenských zemích OECD. V úvodní části jsem se věnoval systémům řízení daňových správ a metodám, jak měřit jejich výkonnost. V další části jsem se pokusil shrnout, jakým způsobem je řízena daňová správa v České republice a v mnou vybraných členských zemích OECD. Nakonec jsem popsal vývoj organizace daňové správy a pomocí mnou vytvořených ukazatelů jsem změřil její výkonnost v průběhu posledních 8 let.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses