Tvorba mapové aplikace pro sledování polohy v Cloudu - klientská část Windows Phone 7 - Čurda, Vít; Bruckner, Tomáš, 1974-; Skoupý, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce se zabývá vývojem aplikace na platformě Windows Phone 7. Aplikace se zaměřuje na cílové skupiny vozíčkářů a cyklistů. Těm nabízí možnost navigace po městě a obtížným terénem. Aplikace je rozdělena na dvě části -- klientskou část a serverovou část. Vývoj serverové části je analyzován v diplomové práci Tvorba mapové aplikace pro sledování polohy v Cloud -- serverová část Windows Azure, která je zpracovávána Bc. Vojtěchem Růžičkou. Hlavním cílem práce je nabídnout nová řešení při vývoji na platformě Windows Phone 7, zejména zaměřená na komunikaci mezi klientem a serverem. Druhým cílem je nabídnout veřejnosti bezplatnou aplikaci, která pomůže cyklistům a vozíčkářům při navigaci ve městě. Prvního záměru bude dosaženo samotným řešením problémů během vývoje a jejich následným zobecněním a udělením doporučení. Druhý cíl bude splněn zveřejněním samotné aplikace.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses