Konkurenceschopnost elektronických medií - Hain, Tomáš; Molnár, Zdeněk, 1939-; Koubský, Petr, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem práce je tedy průzkum úspěšnosti prodeje elektronických knih v českém prostředí. Výstupem práce by pak mělo být zhodnocení stávající situace identifikace hlavních problémů tržní konkurenceschopnosti elektronických knih a stanovení kritických faktorů, které musí být splněny pro pokud možno ziskový prodej elektronické knihy.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses