Webová služba pro evidenci majetku - Kučera, Vojtěch; Bruckner, Tomáš, 1974-; Srkala, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Práce se zabývá návrhem, přípravou i realizací webové služby určené pro evidenci a inventarizaci majetku. Nejprve jsou popsána teoretická i praktická východiska, poté je služba sledována v průběhu významné části jejího životního cyklu. Od počátečních analýz přes návrh až po realizaci a spuštění její první verze. Hlavním cílem práce bylo navrhnout a vytvořit tuto webovou službu a uvést ji do stavu, kdy bude připravena k reálnému provozu. Dále pak popsat proces jejího vzniku, postupy, metody i technologie použité při její tvorbě. Těchto cílů bylo dosaženo zejména prostřednictvím analytických a aplikačních dovedností. Hlavním přínosem práce bude kromě samotného vzniku konkrétní služby také názorná dokumentace procesu jejího návrhu, včetně nastínění způsobů provádění obchodní i systémové analýzy, a posléze i jejího vývoje. Budou představeny také využité technologie, metody a postupy.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses