Peer groups jako nástroj ke zvýšení výtěžnosti klientského portfolia korporátního bankovnictví - Kroc, Jiří; Wagner, Jaroslav, 1977-; Roun, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce Peer groups jako nástroj ke zvýšení výtěžnosti klientského portfolia korporátního bankovnictví se zabývá možností třídění klientů korporátního bankovnictví do ucelených skupin na základě daných vzorců chování. V rámci těchto skupin jsou pak identifikovány příležitosti ke zvýšení výnosnosti jednotlivých klientů. První část práce vysvětluje podstatu metody Peer skupin a zabývá se vybranými teoretickými aspekty práce s Peer skupinami. Druhá část práce pak staví na teoretických závěrech učiněných v části první a implementaci jedné konkrétní kolekce Peer skupin provádí v reálných podmínkách korporátního bankovnictví UniCredit Bank ČR. V závěru práce je prezentováno vyhodnocení úspěšnosti využití dané metody.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses