Pojištění domácích zvířat na českém pojistném trhu - Pechová, Kateřina (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou produktů pojištění domácích zvířat na českém pojistném trhu. Práci tvoří tři, na sebe navazující, části. Úvodní část pojednává o obecné charakteristice produktu, krátce i o jeho historii. Hlavní část dopodrobna rozebírá nabídky jednotlivých tuzemských pojišťoven nabízejících pojištění domácích zvířat, věnuje se i jejich srovnání. Poslední, praktickou část tvoří kalkulace pojistného pro konkrétní příklady.