Pojištění domácích zvířat na českém pojistném trhu - Pechová, Kateřina; Gruber, Petr, 1948-; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou produktů pojištění domácích zvířat na českém pojistném trhu. Práci tvoří tři, na sebe navazující, části. Úvodní část pojednává o obecné charakteristice produktu, krátce i o jeho historii. Hlavní část dopodrobna rozebírá nabídky jednotlivých tuzemských pojišťoven nabízejících pojištění domácích zvířat, věnuje se i jejich srovnání. Poslední, praktickou část tvoří kalkulace pojistného pro konkrétní příklady.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses