Daňové reformy ČR - vývoj od roku 1993 - Eppertová, Iveta (2012)
Bakalářská práce se zabývá vývojem daňových reforem v České republice od roku 1993. Definuje daňovou reformu a následně popisuje jednotlivé reformy, které se na území České republiky uskutečnily. Cílem bakalářské práce je analyzovat případný vliv daňových reforem na celkové daňové příjmy, na podíly vybraných daní k celkovým daňovým příjmům a na strukturu daňového mixu. Dále je v práci zhodnoceno, jak bylo dosaženo cílů, které si Česká republika při tvorbě daňových reforem vytyčila.