Daňové reformy ČR - vývoj od roku 1993 - Eppertová, Iveta; Schvábová, Andrea; Kubátová, Květa, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá vývojem daňových reforem v České republice od roku 1993. Definuje daňovou reformu a následně popisuje jednotlivé reformy, které se na území České republiky uskutečnily. Cílem bakalářské práce je analyzovat případný vliv daňových reforem na celkové daňové příjmy, na podíly vybraných daní k celkovým daňovým příjmům a na strukturu daňového mixu. Dále je v práci zhodnoceno, jak bylo dosaženo cílů, které si Česká republika při tvorbě daňových reforem vytyčila.
Vedoucí práce: Andrea Schvábová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses