Rozpočtová databáze - Maček, Lukáš (2012)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací databáze a aplikace nad touto databází v organizaci působící v oblasti telekomunikačního průmyslu. Součástí celého projektu je analýza stávajících datových zdrojů a struktur, analýza požadavků na funkcionalitu, navržení a implementace nových datových struktur, konsolidace a import stávajících dat do nových struktur, vytvoření aplikace pro efektivní práci s databází a ověření její funkcionality. Primárním cílem je možnost jednoduchého sledování stavu čerpání rozpočtu.