Rozpočtová databáze - Maček, Lukáš; Palovská, Helena, 1959-; Bednář, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací databáze a aplikace nad touto databází v organizaci působící v oblasti telekomunikačního průmyslu. Součástí celého projektu je analýza stávajících datových zdrojů a struktur, analýza požadavků na funkcionalitu, navržení a implementace nových datových struktur, konsolidace a import stávajících dat do nových struktur, vytvoření aplikace pro efektivní práci s databází a ověření její funkcionality. Primárním cílem je možnost jednoduchého sledování stavu čerpání rozpočtu.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses