Režim přenesení daňové povinnosti ve stavebnictví - Kořán, Lukáš (2012)
Cílem práce je objasnit fungování režimu přenesení daňové povinnosti ve stavebnictví. Práce obsahuje popis režimu přenesení daňové povinnosti u stavebních a montážních prací a analýzu a praktické řešení modelových případů, které mohou v souvislosti s přenesením daňové povinnosti ve stavebnictví vzniknout.