Režim přenesení daňové povinnosti ve stavebnictví - Kořán, Lukáš; Bauernöplová, Veronika; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem práce je objasnit fungování režimu přenesení daňové povinnosti ve stavebnictví. Práce obsahuje popis režimu přenesení daňové povinnosti u stavebních a montážních prací a analýzu a praktické řešení modelových případů, které mohou v souvislosti s přenesením daňové povinnosti ve stavebnictví vzniknout.
Vedoucí práce: Veronika Bauernöplová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses