Úvěrové riziko v českých stavebních spořitelnách - Lahodný, Petr; Matejašák, Milan; Baran, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá úvěrovým rizikem českých stavebních spořitelen. Úvod práce se zaměřuje na produkt stavebního spoření, zejména na jeho úvěrovou složku. Prostřední část popisuje obecně úvěrové riziko a jak dopadá na stavební spořitelny. Jak se dá řídit a měřit. Závěrečná, praktická část, srovnává úroveň úvěrového rizika 5 českých stavebních spořitelen podle informací v jejich výročních zprávách a nabízí závěrečné zhodnocení nejlepší a nejhorší stavební spořitelny podle zvolených kritérií.
Vedoucí práce: Milan Matejašák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses