Financování státního rozpočtu se zaměřením na instrumenty finančního trhu - Nožka, Radek; Radová, Jarmila; Veselý, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Hlavním tématem bakalářské práce je schodek státního rozpočtu České republiky a instrumenty finančního trhu, kterými je financován -- státní pokladniční poukázky, střednědobé a dlouhodobé státní dluhopisy, státní spořící dluhopisy a eurobondy. Způsoby jakými jsou umisťovány na trh, jejich charakteristika a vývoj objemu a struktury. Práce se věnuje také strategii dluhového managementu a řízení rizik.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses