Hypoindex, konstrukce a využití z hlediska bank i dlužníků - Dostálová, Barbora; Radová, Jarmila; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Jako téma bakalářské práce jsem si zvolila "Hypoteční úvěr a Hypoindex". V úvodní části práce uvádím základní informace o hypotečním úvěru, vymezení pojmů a celkově rozebírám problematiku hypotečních úvěrů. Tato část je obsahově volena tak, aby informace v ní pomohly čtenáři pochopit smysl hypotečního úvěru. Protože druhá část práce je zaměřená na Hypoindex a čtenář neseznámený s problematikou a dělením hypotečních úvěrů by mohl tápat. V hlavní části se tedy věnuji výhradně pojmu Hypoindex, vzniku a jeho vývoji. Závěrečná část práce pak patří srovnání přístupů k indexu ze tří stran (institucí poskytujících informace, majitelů indexu a uživatelů).
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses