Vztah kalkulací a rozpočtů při řízení výrobního podniku - Bajer, Zdeněk (2012)
Bakalářská práce se věnuje kalkulacím a rozpočtům v prostředí výrobního podniku. Zaměřuje se na jejich tvorbu a vzájemný vztah kalkulací a rozpočtů a dále na alokaci nepřímých režijních nákladů, což vede k lepšímu poznání tvorby kalkulací a rozpočtů a lepšímu porozumnění alokace nepřímých nákladů.