Vztah kalkulací a rozpočtů při řízení výrobního podniku - Bajer, Zdeněk; Halíř, Zbyněk; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se věnuje kalkulacím a rozpočtům v prostředí výrobního podniku. Zaměřuje se na jejich tvorbu a vzájemný vztah kalkulací a rozpočtů a dále na alokaci nepřímých režijních nákladů, což vede k lepšímu poznání tvorby kalkulací a rozpočtů a lepšímu porozumnění alokace nepřímých nákladů.
Vedoucí práce: Zbyněk Halíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses