Správa finančních prostředků jednotlivce - Janeček, Miroslav; Veselý, Marek; Kolman, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá tím, jak v současné době spravují fyzické osoby své volné finanční prostředky a především jak by správně své finanční prostředky spravovat měly. Dále řeší faktory ovlivňující správu osobních financí, finanční gramotnost a zásady finančního plánování. Aplikační část je pokusem o využití znalostí zjištěných v první části na konkrétním příkladu.
Vedoucí práce: Marek Veselý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses