Dopad celosvětové finanční krize na hypotéční trh v ČR - Jakubec, Michal; Radová, Jarmila; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Účelem bakalářské práce "Dopad celosvětové finanční krize na hypoteční trh České republiky" je posoudit zda, popřípadě jak velký, měla finanční krize vliv na náš hypoteční trh. Práce je rozdělena na teoretickou část, ve které se budeme zabývat finančními krizemi obecně a hypotečními úvěry. Ve druhé části se nejdříve podíváme na vznik Americké hypoteční krize, a poté se zaměříme na český hypoteční trh. Budeme sledovat zejména vývoj úrokových sazeb, objem nových hypoték, hypoteční úvěry po splatnosti a vývoj cen nemovitostí.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses