BANKOVNÍ RIZIKA – ÚVĚROVÉ RIZIKO - Mikšovská, Lucie; Veselý, Marek; Dobrovolný, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá úvěrovým rizikem v obecné rovině a uplatňovanými postupy v procesu jeho řízení. Část práce se zaměřuje na koncept kapitálové přiměřenosti v aktuálně platné podobě Basel II s naznačením budoucího vývoje v této oblasti. Věnuje se také regulatorním požadavkům ze strany České národní banky jako dohledové autority nad zdravím bankovního trhu. Pro názornost jsou v poslední části práce uvedeny postupy uplatňované Komerční bankou, a.s.
Vedoucí práce: Marek Veselý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses