Rozhodovací procesy v dané firmě, respektive instituci - Říhová, Aneta (2012)
Tato práce je zaměřena na vybrané rozhodovací procesy ve společnosti s. n. o. p. cz a.s. Písek. Konkrétně se jedná se o rozhodování v procesu řízení zásob a rozhodování v procesu plánování a řízení výroby. V první části práce je zařazen hrubý popis firmy, včetně organizačního schématu. Druhá část pojednává o výchozích poznatcích teorie rozhodování, řízení zásob a plánování a řízení výroby, na nichž je bakalářská práce postavena. Hlavní část obsahuje podrobné popisy vybraných rozhodovacích procesů