Rozhodovací procesy v dané firmě, respektive instituci - Říhová, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Černý, Jan, 1935-2020; Příbramská, Zdeňka (2012)
Tato práce je zaměřena na vybrané rozhodovací procesy ve společnosti s. n. o. p. cz a.s. Písek. Konkrétně se jedná se o rozhodování v procesu řízení zásob a rozhodování v procesu plánování a řízení výroby. V první části práce je zařazen hrubý popis firmy, včetně organizačního schématu. Druhá část pojednává o výchozích poznatcích teorie rozhodování, řízení zásob a plánování a řízení výroby, na nichž je bakalářská práce postavena. Hlavní část obsahuje podrobné popisy vybraných rozhodovacích procesů
Vedoucí práce: Jan Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: operační management; rozhodování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; operations management; decision making; bachelor's theses