Strategická analýza podniku - Mallát, Jiří (2012)
Strategická analýza podniku na teoretické úrovni. Využití teorie v praxi na společnosti MANE BETON a.s. se zaměřením zejména na interní a externí analýzu a jejich propojení pomocí SWOT analýzy. Interpretace zjištěných informací, vyhodnocení analýz, návrh strategie s doporučeními pro další vývoj společnosti