Strategická analýza podniku - Mallát, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Skalický, Michal (2012)
Strategická analýza podniku na teoretické úrovni. Využití teorie v praxi na společnosti MANE BETON a.s. se zaměřením zejména na interní a externí analýzu a jejich propojení pomocí SWOT analýzy. Interpretace zjištěných informací, vyhodnocení analýz, návrh strategie s doporučeními pro další vývoj společnosti
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses