Strategie podniku - Čech, Adam (2012)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu společnosti Propom s.r.o. Provést externí a interní analýzu a na základě těchto analýz zjistit postavení na trhu a navrhnout strategická opatření do budoucna