Strategie podniku - Čech, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Šupitar, Václav (2012)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu společnosti Propom s.r.o. Provést externí a interní analýzu a na základě těchto analýz zjistit postavení na trhu a navrhnout strategická opatření do budoucna
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses